Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
 

SOHO. Un clàssic contemporani

Cosmopolita i elegant, SoHo és un disseny inspirat en un estil de vida urbà

El disseny d'aquesta cuina rep l'herència d'un estil clàssic que combina amb les formes pures actuals. D'aspecte elegant i molt urbà, és un disseny que, respectant el passat, conviu de manera extraordinària amb el present.
Un clàssic contemporani.


Comoditat oculta

La porta SoHo es caracteritza pel seu emmarcat, que realça les formes i els volums de manera depurada. Per facilitar l'obertura s'ha integrat un tirador d'acer, que queda ocult a la vista, però que resulta molt còmode per obrir les portes i calaixos.


Interiors organitzats i il·luminats

Interiors organitzats per a cada ús: accessoris de fusta pels coberters, separadors per a les tapes en els casserolers, diferents mesures de mobles aigüera per a la separació de residus,... juntament amb la il·luminació led són alguns detalls del complet equipament interior de les nostres cuines.Obertura electrònica aigüera

Un simple toc, i el calaix amb les galledes s'obrirà. Un pràctic sistema per quan portes les mans ocupades.


Espai per a tot

A la zona de murals amb altura a mesura, aconseguim la màxima capacitat de magatzematge. Tant els mobles alts sobre els fogons, com els mobles murals combinats amb els altells, es fabriquen a mesura per arribar fins al sostre.
Les portes amb el tirador d'acer, descobreixen el rebost en el mural. Els calaixos, totalment extraïbles, van equipats amb separadors interiors o caixes de fusta.En l'acabat que més t'agradi

Tria entre tota la nostra gamma d'acabats per crear la teva cuina SoHo. Pots combinar-la amb laminatges llisos amb cantejat làser, laminatges amb diferents textures o fustes nobles com el roure o l'om.
La fusta roure natural combinada amb colors lluminosos com el Blanco Latte aporten a la cuina un aspecte nòrdic. Si busques un altre estil, la combinació de colors més foscos com l'Om Cendra amb el Pedra, canvien el to de la cuina i creen un ambient sobri i elegant.
boton izquierdo carrusel
  • Esteve Cuines Sabadell - Acabado Cocina Soho blanco
  • Esteve Cuines Sabadell - Acabado Cocina Soho blanco nata
  • Esteve Cuines Sabadell - Acabado Cocina Soho olmo
boton derecho carrusel

Més fàcil, més còmode, més ràpid
Aparcament gratuït per a clients

Reservi cita prèvia      93.711.88.36.