Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació

BANY

DESCOBREIX ELS BANYS DICA PER DINS I PER FORA

Els banys Dica es fan a mesura per a adaptar-se a l'espai que disposis. A les botigues Dica trobaràs a professionals en contínua formació per a assessorar-te en el disseny del teu bany.
El teu bany Dica està pensat i fabricat per a tu.
Els banys Dica es fabriquen íntegrament a Espanya utilitzant, exclusivament, materials de primera qualitat perquè el pas del temps i les condicions d'humitat no afectin en res al mobiliari.
El transport propi fa que controlem cada enviament, i ens facilita la distribució. El muntatge es realitza per tècnics especialistes, els qui coneixen al detall els productes Dica, aconseguint una terminació perfecta en cada projecte.

Diferent estètica, mateixes prestacions.

NEVA. Els costats de 1,3 cm ho emmarquen i l'obertura es realitza des del cant a 45è.
ZERO. Obertura a 45è i costats interiors.
KUBE. Tota l'estructura a 45è. Forma cúbica i obertura sense tirador.
LUSH. També amb l'estructura a 45è però amb tiradors integrats per a l'obertura.Lavabos a mesura.

Els amplis lavabos Dica, s'adapten als mobles per a crear zones on donar suport a les coses que estiguis utilitzant, sense perdre amplitud per a poder rentar-te amb comoditat.
La resina com a material nou té un disseny i un acabat únics, que donen al bany un toc sofisticat i de tendència.
La seva fabricació a mesura i sota comanda permet la personalització i la seva última capa de gelcoat li confereix un acabat d'alta qualitat.

Calaixos Dica, un lloc on guardar tot de manera ordenada.

Els calaixos Dica s'extreuen totalment, permetent una visió total del contingut i possibilitant l'accés a l'interior fàcilment.
El seu tancament suau fa que els objectes de l'interior a penes es moguin. Cada sèrie té el calaix que millor s'adapta a la seva estructura per a assegurar un tancament perfecte.
En els calaixos del bany guardem objectes de diferents grandàries, que normalment tendeixen a estar desorganitzats; amb els separadors interiors Dica, tots els calaixos estaran ordenats.

Calaixos de fusta i calaixos metàl·lics.

Les sèries NEVA i ZERO estan equipades amb calaix de fusta, que aporta calidesa a l'interior.
Les sèries LUSH i KUBE amb calaix metàl·lic, que permet una trobada perfecta entre els seus cants a 45è.


Canteado làser.

Un laminatge amb aspecte de laca. Si busques un bany durador, resistent, de fàcil neteja i amb tendència, els laminatges Dica són la teva elecció. Es fabriquen amb l'última tecnologia de canteado làser, que fusiona el cant amb la porta, convertint-la en un bloc, on la resistència al pas del temps es multiplica. Al no estar pegat, sinó fos, les unions desapareixen donant aspecte d'una peça contínua, com una laca, però amb les prestacions d'un laminatge. La gamma de colors s'actualitza periòDicament, per la qual cosa sempre trobaràs els tons i textures més nous, per a crear una llar al teu gust.

Aprofitant l'espai al màxim.

El calaix superior dels banys Dica s'adapta a la forma dels sifons, perquè aprofitis l'espai al màxim. El fons dels calaixos s'ha estudiat per a perdre el menor espai. I existeix l'opció de 1, 2 o 3 calaixos, segons les teves necessitats.

Mobles alts que multipliquen l'espai en el bany.

Els banys són normalment espais petits on hem de guardar moltes coses. Els mobles alts ofereixen zona de magatzematge extra. Tens l'opció d'equipar-los amb baldes de cristall: quedaran molt més lleugers i et permetran una visió total del contingut.

Miralls.

Els miralls Dica tenen formes diferents perquè triïs el que més t'agradi, amb marc, amb llum… fets a mesura donaran un toc especial al teu bany.

Integració total en parets i mobiliari.

El nostre mobiliari de bany pot integrar materials ceràmics en els frontals dels calaixos. Aquesta simbiosi entre mobiliari i ceràmica origina aplicacions creatives per a decorar espais.

Per a la seva seguretat i la nostra tranquil·litat
Reservi cita prèvia
Més fàcil, més còmode, més ràpid

Amb la intenció de ser més eficaços, i evitar així demores i esperes, li aconsellem que ens anticipi la seva visita a través del telèfon 93.711.55.43.
Estarem encantats de reservar-li aquest temps.
També us proposem que ens faciliteu un croquis amb les mides dels espais que es vulgui reformar i algunes fotos.
Ens seran de gran ajuda per aproximar un pressupost.